Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regina de la US Open se retrage din tenis la 33 de ani: "A fost ultimul meu meci...„

Postat la: 13.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce a reușit cea mai importantă performanță a carierei sale, câștigarea unui titlu de Grand Slam la 33 de ani, italianca Flavia Pennetta a anunțat că se va retrage din activitate la sfârșitul acestui an.

Voi juca până la sfârşitul anului, dar acesta a fost ultimul meu meci aici, la New York. În principiu voi juca la Wuhan şi Beijing. Acestea sunt singurele două turnee la care ar urma să joc", a spus Pennetta în conferinţa de presă de după finala US Open.

Întrebată dacă ar mai adăuga programului său încă o competiţie dacă va fi cazul, şi anume Turneul Campioanelor, Pennetta a răspuns: "Bineînţeles. Dacă există această şansă, da".

Flavia Pennetta (33 de ani, locul 26 WTA) a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe compatrioata sa Roberta Vinci (32 de ani, locul 43 WTA), în finala probei feminine a turneului de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului. Meciul a durat o oră şi 33 de minute.
Cele două italience sunt cele mai în vârstă jucătoare care au ajuns pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam. Semifinalele au răsturnat calculele hârtiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE