Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România va disputa un amical cu Georgia, înaintea Campionatului European de fotbal

Postat la: 29.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Reprezentativa de fotbal a României va disputa un meci amical cu naționala similară a Georgiei înaintea participării la Campionatul European, transmite frf.ro.

Meciul amical România - Georgia se va disputa pe 3 iunie 2016, în țară, și va fi ultima partidă de verificare a tricolorilor înainte de plecarea în Franța, programată două zile mai târziu. Locul și ora disputării vor fi anunțate ulterior.

Palmaresul confruntărilor cu Georgia este favorabil românilor. Din 6 meciuri, tricolorii au câștigat patru, iar de două ori au remizat. Golaverajul este 14-3 în favoarea României. Ultimul duel, tot amical, a avut loc în noiembrie 2008, la București, când reprezentativa noastră s-a impus cu 2-1. Au înscris Ciprian Marica și Dorin Goian.

România debutează la EURO 2016 pe 10 iunie, împotriva Franței, la Saint-Denis. Următoarele jocuri din grupa A a turneului final sunt cele cu Elveția (15 iunie, Paris) și Albania (19 iunie, Lyon).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE