Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Românul- cecen medaliat la Olimpiadă, ignorat de Ciolos si Iohannis, decorat de președintele Ceceniei

Postat la: 17.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cecenul naturalizat roman Albert Saritov a câştigat bronzul pentru ţara noastră la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, la proba de lupte libere iar in aceste zile a fost decorat de preşedintele Ceceniei, Ramzan Kadirov.

In schimb, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Dacian Ciolos nu si-a facut timp sa-l primeasca, fie macara pentru o strangere de mana. Presedintele cecen Ramzan Kadirov i-a inmanat cheile unui apartament cu doua camere in Groznii. Saritov nu a reusit sa obtina marele premiu promis de Kadirov. Acesta ii transmisese inaintea Jocurilor Olimpice ca-i va oferi 10 kilograme de aur, un cal arab si o limuzina Mercedes daca va castiga aurul.

Din partea statutului roman, Saritov a primit un cec in valoare de 42.000 de euro si un automobil Renault Clio. Albert Saritov a dedicat medalia olimpica presedintelui Ramzan Kadirov si deputatului Adam Delimkhanov, cautat de Interpol pentru asasinarea unui fost comandant militar cecen, dar ulterior scos de sub acuzatie. Albert Saritov a primit cetatenia romana in acest an, dar s-a pregatit doar in Rusia pentru Jocurile Olimpice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE