Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România vs Finalnda preliminarii EURO 2016. Ce spune antrenorul nordicilor despre tricolori

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Markku Kanerva, selecționerul Finalndei a declarat, miercuri în conferința de presă dinaintea meciului de la București că echipa sa a venit în România să ia toate cele trei puncte, chiar dacă știe că va fi greu să învingă o selecționată care nu a suferit nici o înfrângere în aceste preliminarii.

"România a primit un singur gol, este una dintre echipele fără înfrângere în aceste preliminarii, dar sper ca mâine să sufere prima înfrângere şi să nu înscrie, la fel cum s-a întâmplat în ultimele meciuri.

Deşi nu a marcat, echipa României şi-a creat ocazii în ultimele partide, dar a lipsit eficacitatea. Rămâne o echipă periculoasă, care îşi creează multe şanse şi trebuie să găsim armele necesare pentru străpungerea defensivei românilor", a declarat Kanerva, potrivti Digisport.ro.

În ceea ce îi privește pe jucătorii României, cei mai preiculoși în prespectiva selecționareului finlandez sunt Keșeru, Torje și Maxim. "În ofensivă, România are jucători foarte buni, foarte periculoşi şi cu multe calităţi. Sunt mai mulţi jucători periculoşi. Stancu, cel care a marcat două goluri în tur, Keşeru, Torje, Maxim sunt toţi jucători de calitate", a precizat Kanerva.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE