Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serena Williams a fugit după un hoț care i-a furat telefonul: "Ascultați-vă întotdeauna instinctul de super-eroi"

Postat la: 05.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: facebook.com

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams (34 de ani, locul 1 WTA) a povestit o întâmplare în care și-a pus în evidență calitățile fizice.
Sportiva a alergat după un hoț care îi furase telefonul mobil, pe care a reușit în final să-l recupereze. Ea se afla într-un restaurant chinezesc, dintr-un oraș pe care nu l-a precizat, unde lua masa împreună cu un/o amic(ă).

"Lângă mine se afla un tip și ceva, căruia acum pot să-i spun instinct de super-eroină, mi-a spus să fiu atentă la el. Într-un moment în care mă așteptam mai puțin, acest hoț mi-a luat telefonul și a părăsit rapid restaurantul. (...) Fără să mă mai gândesc, am reacționat.

A început să alerge, însă eu am fost mai rapidă decât el - toate sprinturile de la antrenamente mi-au servit la ceva - și am reușit să-l ajung ca un fulger", a spus Serena.

"Cu cea mai amenințătoare voce a mea, rămânând însă calmă, l-am întrebat dacă nu cumva a luat 'din greșeală' telefonul meu. El a murmurat ceva, în timp ce se gândea ce să spună, iar apoi a zis: 'Doamne, știi ce am făcut! A fost atât de confuz acolo. Cred că am luat telefonul greșit'", a mai povestit americanca. Aceasta a fost întâmpinată cu aplauze la întoarcerea în restaurant.

"Ascultați-vă întotdeauna instinctul de super-eroi, luptați-vă pentru ceea ce credeți că este corect, fiți super-eroi!", a îndemnat ocupanta locului 1 mondial, în ierarhia WTA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE