Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a fost eliminată de Petra Kvitova în semifinalele turneului de la Wuhan

Postat la: 30.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 în tenisul feminin mondial, a pierdut, vineri, meciul cu sportiva cehă Petra Kvitova (poziţia a 16-a WTA). Scorul meciului a fost 1-6, 2-6. Partida s-a jucat în semifinalele turneului de la Wuhan, China, disputat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii totale în valoare de 2.589.000 de dolari.

Partida a durat o oră şi opt minute. Kvitova a jucat agresiv şi a servit excelent, cu patru aşi şi doar 6 puncte din 29 cedate pe primul serviciu. Forehand-ul Petrei a funcţionat foarte bine, în special în diagonală, prinzând-o pe picior greşit mai mereu pe Simona. Loviturile în forţă ale Kvitovei au avut câştig de cauză, în condiţiile în care Halep a jucat mult prea liftat.

Românca a comis mai puţine erori neforţate, 10, în comparaţie cu cele 16 ale cehoaicei. Halep a reuşit doar 7 puncte direct câştigătoare, spre deosebire de cele 34 ale Kvitovei. Simona Halep câştigase toate confruntările precedente cu Petra Kvitova, trei la număr. Românca s-a impus în finala de la New Haven (în 2013, pe suprafaţă dură), în semifinale la Madrid (în 2014, pe zgură) şi în Fed Cup la Cluj-Napoca (în acest an, pe suprafaţă dură în sală).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE