Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a plecat în China cu probleme medicale: "Încă mai am dureri". La ce turnee va juca

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA) a plecat în China, pentru a participa la turneele de la Guangzhou, Wuhan şi Beijing. Românca încă mai are dureri după întinderea la coapsă suferită la US Open, dar speră să se refacă în proporţie de 100 la sută.

"Nu mi-am pus niciun obiectiv (n.r. - la cele trei turnee din China). Vreau să mă simt bine pe teren, să joc un tenis bun aşa cum am făcut în America. Şi sper să fiu 100 la sută cu piciorul, pentru că încă mai am dureri. Am făcut tratament, acum mă simt mai bine. Să vedem pe parcurs cum va fi. Se poate să şi forţez, dar se poate să îmi fi şi trecut. După America nu am mai jucat meci oficial şi nu pot să îmi dau seama acum", a declarat Halep, la Dolce Sport.

Sportiva noastră speră se acomodeze cât mai repede cu condiţiile din China. "Nu pot să mă plâng de condiţiile de acolo, dar este greu să ne adaptăm în China pentru că e foarte diferit faţă de la noi. Încercăm să ne adaptăm şi să jucăm cât de bine se poate. Oricum, este o deplasare dificilă", a spus ea.

Simona Halep a promis că va participa la turneul de la Guangzhou, și nu a renunțat, în ciuda oboselii și a problemelor medicale. "La Guangzhou m-am hotărât să joc după Wimbledon, când am pierdut multe meciuri. Şi atunci am zis că am nevoie să joc cât mai mult. Nu am ştiut că o să merg atât de bine în America, dar mi-am dat cuvântul, m-am înscris şi trebuie să mă duc acum. E dificil, sunt un pic obosită, dar merg cu încredere şi sper să fie bine", a conchis Halep.

Simona Halep va juca în China, la următoarele trei turnee: Guangzhou (21 - 26 septembrie), Wuhan (27 septembrie - 3 octombrie) şi Beijing (3 - 11 octombrie).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE