Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: Simona Halep a dezvăluit cât va dura colaborarea cu Darren Cahill. Românca a fost invitată la "Garantat 100 %". VIDEO cu emisiunea înregistrată

Postat la: 10.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: paginademedia.ro

Simona Halep (locul 2 WTA, 23 de ani) a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu, la prima ediție a emisiunii Garantat 100%, din 2016. Interviul a fost acordat în luna decembrie, iar emisiunea a fost difuzată duminică seară. A doua jucătoare de tenis a început prin a răspunde de ce își schimbă antrenorii atât de des.

"Mă amuz. Eu ştiu cine mi-a fost antrenor şi cine mi-a fost partener de antrenament. Eu dau totul pe teren şi atunci cer foarte mult. Cer în felul meu. De aici apar problemele sau discuţiile. Nu am renunţat la antrenori, nu am concediat prin SMS, doamna Ruzici s-a ocupat de tot, a gestionat situaţia aşa cum a crezut. Eu am nişte probleme de comunicare. Nu mi-e uşor să discut nişte probleme. Acum am găsit un antrenor cu care mă înţeleg. Nu vreau să fixez o perioadă cât lucrăm - lucrăm atât timp cât avem nevoie unul de altul. Am vrut echipă românească, din aceeaşi pornire - sunt din România, joc pentru România. Eu îmi doresc să termin cu antrenorul pe care îl am acum, pentru că mă înţeleg foarte bine cu el, ca om. Nu doar ca antrenor - tenisul sunt 3-4 ore pe zi. Dar în rest, departe de casă, tot cu el stau", a fost răspunsul Simonei.

Constănțeanca a adăugat că această colaborare cu antrenorul australian Darren Cahill. Ea nu are un termen de încheiere: "vrem să continuăm atâta timp cât ne simțim bine împreună, în colaborarea noastră". Ea a explicat și despre cum o ajută colaborarea cu australianul: "E foarte complex cum mă ajută. Tehnic mă învață mult, tactic enorm, partea tactică fiind acum lucrul cel mai important. El trebuie să analizeze adversarele. Darren are o tabletă prin care studiază tot, și în ce mă privește pe mine și pe adversara mea. E foarte deschis și cu mine și cu echipa mea", a mai spus Simona.

Halep și-a cerut scuze pentru ieșirile pe care le-a avut la adresa antrenorului Victor Ioniță, în unele meciuri de anul trecut, când îi reproșa că nu o aplaudă.

"Mi-am cerut scuze întotdeauna după meci. Sunt momente în care te crezi singur şi ceri ajutor de pe margine. Am nevoie de oameni. Am nevoie să simt că şi ei resimt presiunea, dar de fapt, eşti singur. Am reacţionat urât şi am greşit de multe ori. Dar cei din echipa mea, mă înţeleg", a explicat ea.
Jucătoarea de tenis a vorbit în cadrul aceleiași emisiuni și despre ce ar vrea să facă după ce se va retrage. "După tenis vreau să mă dezvolt şi în alt domeniu. Vreau să fac o facultate şi e posibil să merg spre psihologie. Vreau și să-mi întemeiez o familie. Când faci performanţă e foarte greu să mai faci şi altceva", a spus ea.

Simona a recunoscut că o deranjează criticile, fiind o fire sensibilă: "Sunt un om, sunt o fire sensibilă, cedez destul de repede la critici, dar sunt şi puternică, atunci când îmi doresc cu adevărat ceva. Ca sportiv de performanţă, sunt multe momente în care te simţi singur. Mai ales când pierzi. Te simţi neputicions, gol pe interior, pentru că simţi poate că ai fi putut câştiga acel meci. Atunci când eşti departe de casă, te simţi singur. Mi s-a reproşat că îmi iau prea mult familia la meciuri, simt nevoia. Am nevoie de oameni. Dar, părinţii au şi ei viaţa lor şi trebuie să stea şi în România. Sunt multe jucătoare care îşi iau familia, dar nu se ştie", a mai explicat Simona.

 

 

///

Prima ediție a emisiunii Garantat 100%, din 2016 are o invitată specială: Simona Halep. Jucătoarea de tenis va răspunde întrebărilor puse de realizatorul şi moderatorul Cătălin Ştefănescu.

Este una dintre puţinele apariţii de acest fel la tv ale Simonei Halep şi, cred, singura de aceste dimensiuni, din ultimii ani", a declarat Ștefănescu, pentru site-ul oficial al televiziunii publice.

Emisiunea poate fi urmărită duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE