Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua e tot mai aproape să plece din București. Unde ar putea evolua campioana

Postat la: 18.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua a câștigat amicalul cu SCM Pitești (L3), marți, cu scoprul de 1-0. Condițiile bune de joc și publicul din Trivale i-a determinat pe roș-albaștrii să declare că ar putea juca meciurile considerate pe teren propriu, pe arena "Nicolae Dobrin".

"A fost o primire frumoasă, iar dacă nu avem stadion pe care să jucăm va trebui să găsim unul. Din păcate nu sunt foarte multe arene pe care putem să jucăm și va trebui să alegem. Avem Pitești, Severin, vom vedea... A fost lume multă la meciul cu SCM, le mulțumim celor care au venit să ne urmărească.

Din păcate n-am făcut un meci grozav, dar pentru noi a fost un antrenament. Baza e de aici e OK, acum vom vedea dacă vom lua decizia de a juca aici. Vom stabili zilele viitoare abia atunci când se îndeplinesc și condițiile aici! Suntem mai iubiți la Pitești și se vede că este un oraș stelist!", a declarat Mirel Rădoi, la Dolce Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE