Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: Sydney 2016. Meciul Simona Halep vs Svetlana Kuznețova din semifinalele turneului se va relua vineri. Orașul australian a fost lovit de furtună

Postat la: 14.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Meciul de tenis dintre jucătoarea română Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) și sportiva rusă Svetlana Kuznețova (30 de ani, locul 25 WTA), din semifinalele turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 687.900 dolari, a început cu întârziere din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Kuznețova a intrat mai bine în joc, reușind să facă break la primul game. Halep a făcut rebreak și s-a distanțat la 2-1, dar rusoiaca a câștigat trei game-uri consecutive, distanându-se la 4-2. Românca a revenit înmeci și a cerut intervenția antrenorului Darren Cahill. După o pauză mică din cauza ploii, jocul s-a reluat, iar Simona a condus cu 5-4. La acest scor, partida a fost întreruptă din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Organizatorii competiției au anunțat că toate partidele programate joi și care nu s-au terminat se vor relua vineri.

Halep și Kuznețova s-au mai întâlnit de cinci ori, iar raportul victoriilor este de 3-2 pentru româncă. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Sydney, miercuri, după ce a învins-o pe sportiva cehă Karolina Pliskova (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 5), cu 6-4, 7-5. De partea cealaltă, Kuznețova a trecut în sferturi de italianca Sara Errani, cu 7-6 (1), 6-0.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE