Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: Sydney 2016. Simona Halep s-a calificat în sferturi, după un meci GREU cu Garcia. Tendonul lui Ahile i-a creat din nou probleme / VIDEO

Postat la: 12.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney, după ce a învins-o în această dimineață, pe sportiva franceză Caroline Garcia (locul 34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1. Meciul a durat o oră și 55 de minute.

Halep și Garcia s-au întâlnit pentru prima dată într-un meci de tenis. Primul set a durat 44 de minute. Garcia a servit prima și a debutat cu dreptul. Simona a intrat mai greu în joc, dar a reuşit în game-ul secund câteva puncte excelente. Franțuzoaica a servit din nou foarte bine, dar Halep a egalat la 2. Românca s-a distanțat la 4-2 și a câștigat primul set cu 6-4. A doua jucătoare din lume a încheiat cu o dreaptă în lung de linie.

Actul secund a durat 34 de minute. Halep a început setul prost și l-a terminat și mai prost. A pierdut primul game pe propriul serviciu, iar durerile de a tendonul lui Ahile nu i-au dat pace. Garcia s-a impus cu 6-2

În decisiv, românca a arătat o altă față. Simona a controlat jocul și s-a impus cu 6-1. Pentru constănțeancă, partida cu Garcia a reprezentat debutul în noul an competițional. Constănțeanca ar fi trebuit să participe la primul ei turneu din acest an, săptămâna trecută, la Brisbane, dar s-a accidentat.

În următoarea fază a competiției, principala favorită o va întâlni pe sportiva cehă Karolina Pliskova (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 5), care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0, pe rusoiaca Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA. Confruntarea este programată miercuri, nu înainte de ora 07:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 2. 

 

///

Jucătoarea de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) o va întâlni, în această dimineață pe sportiva franceză Caroline Garcia (locul 34 WTA), în turul al doilea al turneului de la Sydney. Meciul reprezintă debutul româncei, în noul an competițional.

Constănțeanca ar fi trebuit să participe la primul ei turneu din acest an, săptămâna trecută, la Brisbane, dar s-a accidentat.

"Mă simt mult mai bine decât eram la Brisbane. O problemă la tendonul lui Ahile este dificil de tratat, dar mă antrenez de câteva zile, am făcut aproape antrenamente complete şi mă simt pregătită. Nu mai am dureri, dar vreau să văd cum va fi la un meci oficial. Nu s-a pus problema unei operaţii, este doar o inflamaţie. Ştiu că meciul cu Garcia va fi dificil, dar vreau foarte mult să am câteva meciuri jucate înainte de Melbourne. Pentru mine fiecare turneu este important. Voi face tot ce voi putea la acest turneu, iar apoi mă voi gândi la Melbourne", a spus Halep, pentru wtatennis.com.

Halep este principala favorită a competiției premergătoare Australian Open. Adversara ei, Garcia, s-a calificat în turul al doilea după ce s-a impus, dumninică, în faţa compatrioatei ei Kristina Mladenovic (locul 30 WTA), cu scorul de 7-6 (4), 6-4, după o oră şi 36 de minute.

Halep şi Garcia se vor întâlni în premieră. Meciul va avea loc nu înainte de ora 09:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 2 și va putea fi urmărit în sistem live video pe ZIUAnews.

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE