Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tade, mesaj pentru Gigi Becali: "Finanţatorul poate să spună ce vrea. Nu am venit la Steaua să fiu golgheter"

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Venit din postura de golgheter, Gregory Tade (29 de ani) a dezamăgit la Steaua. Francezul a înscris un singur gol, și acela din penalty, în 11 meciuri jucate în Liga I.

"Trebuie să demonstrez că pot fi titular din nou. Vor veni şi golurile, am marcat goluri înainte, este jobul meu, îl fac deja de mulţi ani. Nu asta e important. Nu am venit aici să fiu golgheter din nou, am fost o dată, am venit aici să câştig trofee şi pentru asta trebuie să ajut echipa cât mai mult", a spus Tade la Digi Sport.

Gigi Becali l-a criticat pe atacantul francez în dese rânduri, dar Tade nu a pus la suflet.

"Cât am fost la CFR era presiune, când am fost în Scoţia, era presiune, finanţatorul poate să spună ce vrea, are dreptul ăsta, toată lumea are dreptul la o opinie. Eu mă simt grozav, nu cred că am jucat foarte rău, îmi lipsesc doar golurile. Suntem aici pentru a câştiga titlul. Vrem să câştigăm cele trei competiţii pentru care ne luptăm, nu văd de ce nu am face-o", a încheiat Tade.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE