Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Timo Gebhart a semnat cu Steaua! Prezentarea mijlocașului german

Postat la: 30.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: steauafc.com

FC Steaua a anunțat sâmbătă, prin intermediul site-ul oficial, transferul jucătorului Timo Gebhart (26 de ani). Neamțul a semnat un contract valabil până la sfârșitul lunii august, cu opțiune de prelungire pe încă doi ani.

Mijlocașul s-a alăturat lotului condus de Laurențiu Reghecampf, în cantonamentul din Turcia, încă de joi seara și va purta tricoul cu numărul 18.

Gebhart este al zecea jucător transferat de campioana en-titre în această pauză competițională, după Mihai Pintilii (liber de contract), Alexandru Bourceanu (liber de contract), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber de contract), Thaer Bawab (liber de contract după despărțirea de CSU Craiova), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro).

Timo Martin Gebhart s-a nascut pe 12 aprilie 1989, la Memmingen, care a inceput fotbalul profesionist la centrul de copii si juniori din orasul de bastina. A fost transferat, in 2004, de catre TSV 1860 Munchen, club la care a activat, la toate categoriile de varsta, inclusiv la echipa mare, pana in 2009, cand a fost transferat de VfB Stuttgart. Dupa trei ani petrecuti la echipa svaba, a fost cumparat de 1.FC Nuremberg, formatie de care s-a despartit recent. A adunat, de-a lungul carierei, 100 de partide, 6 goluri si 10 assist-uri in Bundesliga, 43 de meciuri, 6 goluri si 6 assist-uri in a doua liga germana, 9 meciuri, un gol si doua assist-uri in UEFA Champions League, dar si 8 partide, 5 goluri si 2 assist-uri in UEFA Europa League. La nivel de echipa nationala, Timo se poate lauda cu castigarea Campionatului Mondial U19 in 2008 cu nationala Germaniei, pentru care a evoluat la toate categoriile de varsta, cu exceptia selectionatei de seniori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE