Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Topul celor mai bogați sportivi din lume! Cristiano Ronaldo l-a devansat pe Lionel Messi

Postat la: 19.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: footballgalaxy.blogspot.com

Pugilistul Floyd Mayweather este cel mai bine plătit sportive din lume, cu venituri record de 300 milioane dolari în perioada iunie 2014 - iunie 2015, conform clasamentului stabilit de revista Forbes.

Mayweather îl devansează pe filipinezul Manny Pacquiao, pe care l-a învins la puncte în "meciul secolului", disputat pe 2 mai, la Las Vegas.

Portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) îi urmează pe cei doi pugiliști, cu venituri totale de 79,6 milioane euro. Locurile 4-5 din clasament sunt ocupate de starul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona), cu 73,8 milioane dolari, respective tenismanul elvețian Roger Federer, cu 67 milioane dolari.

De menționat că veniturile lui Mayweather sunt de aproape trei ori mai mari decât cele pe care compatriotul său Tiger Woods le-a obținut-o în 2008, când fostul lider al golfului profesionist reușise să stabilească un nou record pentru lumea sportului, acumulând 115 milioane dolari într-un interval de 12 luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE