Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Transfer spectaculos pentru Ciprian Marica. Poate prinde mutarea ce-i salvează cariera: să semneze cu o echipă din Serie A

Postat la: 03.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ajuns la 30 de ani, Ciprian Marica e aproape de o mutare spectaculoasă! Atacantul rămas liber după despărţirea de Steaua are şanse mari să ajungă în Serie A, la Torino, echipă care a reuşit în această vară să-l transfere şi pe Joe Hart.

Înregistrează-te la Fortuna și beneficiază de cote atractive pentru evenimente sportive de top! Licență permanentă ONJN în România. 31 august a fost data la care s-a încheiat perioada de transferuri în marile campionate ale Europei, dar Ciprian Marica beneficiază de pe urma faptului că este fotbalist liber de contract. Astfel, fostul atacant al echipei naţionale poate semna cu orice echipă, iar site-ul fichajes.net anunţă că Torino e gata să-i ofere lui Marica şansa de a juca în Serie A.

Sursa citată notează că echipa din Torino îl doreşte pe Marica până la finalul acestei stagiuni, cu opţiunea de prelungire a contractului. Mutarea pare una destul de logică. Chiar dacă Marica nu a jucat foarte multe meciuri în ultimii ani, românul se bucură de o imagine destul de bună în Vestul Europei şi ar putea profita de problemele din atacul lui Torino. În acest moment Sinisa Mihaijlovic mizează pe tânărul Andrea Belotti (22 de ani), iar prima rezervă este argentinianul Maxi Lopez (32 de ani), un vârf cu evoluţii mai degrabă modeste în ultimele sezoane.

Sezonul trecut, Torino a jucat în Europa League şi a terminat pe locul 12 în Serie A. Echipa din Piemont ar putea deveni a opta din cariera lui Marica, după Dinamo, Şahtior Doneţk, VFB Stuttgart, Schalke, Getafe, Konyaspor şi Steaua.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE