Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












U Cluj a intrat în atenția unui om de afaceri olandez. Salvarea "șepcilor roșii" poate veni de la Trencin

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tschen (Tscheu) La Ling, un fost jucător de fotbal, component al Naționalei Olandei, actualmente prosper om de afaceri și patronul echipei FK Trencin, este interesat să preia clubul Universitatea Cluj, susțin surse stiridesport.ro.

Se pare că La Ling a fost contactat de oficialii clujeni prin intermediul administratorului judiciar al clubului și avocatul Valentin Iordănescu, nepotul selecţionerului Anghel Iordănescu. După ce i-au fost prezentate atuurile echipei din Cluj, fostul internațional olandez și-a manifestat interesul, mai ales că echipa beneficiază de o arenă ultra modernă și are numeroși suporteri.

Tschen La Ling a preluat Trencinul în 2007, iar în primul an a retrogradat. El a continuat să creadă că va avea succes în Slovacia, iar în 2015, echipa sa a jucat în preliminariile Champions League. La Ling vrea să construiască acum un stadion de 10,5 milioane de euro în Trencin.

La Ling are dublă-cetățenie, chineză și olandeză și este implicat în afaceri în imobiliare, construcții, dar deţine şi business-uri în zona suplimentelor nutritive. El a deschis și mai multe academii de fotbal în Europa.

George Ogăraru a declarat, în urmă cu câteva zile, că a purtat discuţii cu investitori olandezi interesaţi de "U" Cluj. Cel mai probabil că, după ce a fost contactat de oficialii Universităţii, Tschen La Ling i-a cerut detalii despre club fostului internaţional român, care i-a antrenat pe "studenţi" sezonul trecut, scrie stiridesport.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE