Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șumudică nu dă doi bani pe transferul lui Marica la Steaua: "Nu devine principala candidată la titlu"

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Steaua l-a transferat pe atacantul Ciprian Marica (31 de ani), dar antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, nu este de părere că roș-albaștrii au devenit favoriți la câștigarea titlului. 

"Marica e un jucător bun, de echipă națională, dar care vine după o perioadă lungă de inactivitate. Nu va fi ușor. Foarte mulți jucători care au fost în străinătate și au revenit, au avut nevoie de adaptare. El e plecat de foarte mult timp din România și nu îi va fi ușor. E un jucător important, cu un CV impresionant și vom vedea ce va fi. Perioada e foarte scurtă", a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

"E un pol pozitiv în ceea ce privește lupta la titlu. Sunt implicat în această luptă și ne vom întâlni cu el în play-off, iar eu nu pot să spun că, prin venirea unui jucător, echipa respectivă devine principala candidată la titlu. E un jucător bun, care probabil va avea nevoie de timp să își revină din punct de vedere fizic și al jocului. Are nevoie de cât mai multe jocuri ca să fie ok. E un jucător de experiență", a adăugat Șumi.

Ciprian Marica a semnat cu Steaua un contract valabil un an. De-a lungul timpului, internaționalul român a evoluat la echipele Dinamo București, Şahtior Donețk, VfB Stuttgart, Schalke 04, Getafe şi Konyaspor. Nu a mai jucat însă de 7 luni, din cauza unei accidentări. Marica vine la Steaua din postura de jucător liber de contract.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE