Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UNGARIA VS ROMÂNIA, preliminarii Campionatul European 2016. Ce au scris ziariștii din țara vecină despre confruntarea cu tricolorii

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.hotnews.ro

Ungurii așteaptă cu sufletul la gură meciul de vineri, cu naționala de fotbal a României, din preliminariile Campionatului European din 2016. O victorie, i-ar putea duce pe adversarii tricolorilor, la egalitate de puncte cu România. 

Absența lui Ciprian Marica din lotul care va face deplasarea în Ungaria i-a luat prin surpindere pe ziariștii din țara vecină. În schimb, ei sunt cu ochii pe jucătorul Astrei, Constantin Budescu.

"Pe lângă Cristian Tănase și Bogdan Stancu, despre care se știa deja că vor lipsi, nici Ciprian Marica nu va juca împotriva echipei noastre. Totuși, aflat într-o mare formă, Constantin Budescu ar putea debuta la echipa națională a României. După nouă runde, Budescu este golgheterul campionatului cu șase goluri, iar echipa sa, FC Astra, este în fruntea clasamentului", a notat Sport1.

Ziariștii de la Nemzeti Sport au scris despre problemele de efectiv cu care se confruntă selecționerul României, Anghel Iordănescu.

"Cel mai valoros jucător din lotul naționalei României, Vlad Chiricheș, a suferit o ușoară accidentare înaintea meciului din week-end dintre Napoli și Sampdoria. Soarta fundașului central va fi decisă în zilele care urmează, dar sunt șanse minime ca el să apară pe teren. Gabriel Torje este de asemenea incert, după ce mijlocașul ofensiv al lui Osmanlispor s-a lovit la cap la ultimul meci, cu Sivasspor. A avut nevoie de șase copci. Cu toate acestea, și cu toate că a ratat primul antrenament, el a transmis că totul este bine și poate juca", a scris Nemzeti Sport.

România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie şi naționala Greciei, pe teren propriu, trei zile mai târziu, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016.

CLASAMENT Grupa F

1 ROMÂNIA 6 4 2 0 7-1 14
2 Irlanda de Nord 6 4 1 1 8-4 13
3 Ungaria 6 3 2 1 5-3 11
4 Feroe 6 2 0 4 4-8 6
5 Finlanda 6 1 1 4 5-8 4
6 Grecia 6 0 2 4 2-7 2

Următoarele etape:

Feroe - Irlanda de Nord, Grecia - Finlanda, Ungaria - ROMÂNIA (4 septembrie 2015)
Finlanda - Feroe, Irlanda de Nord - Ungaria, ROMÂNIA - Grecia (7 septembrie 2015)
Ungaria - Feroe, Irlanda de Nord - Grecia, ROMÂNIA - Finlanda (8 octombrie 2015)
Feroe - ROMÂNIA, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria (11 octombrie 2015)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE