Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












US OPEN 2015 Simona Halep vs Shelby Rogers, ora și televizarea meciului din turul trei de la Flushing Meadows

Postat la: 05.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep va avea un meci facil, cel puțin pe hârtie, în turul trei al celui de-al patrulea turneu de Grans Șlam al anului. Constănțeanca o va întâlni, sâmbătă noaptea pe americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA. 

Halep (23 de ani, locul 2 WTA) o va întâlni în meciul programat să înceapă duminică dimineața, după ora 02.00 (ora României) pe americanca Shelby Rogers, jucătoare venită din calificări.

În vârstă de 22 de ani, Rogers este o totală necunoscută pentru favorita 2 a turneului de la Flushing Meadows, cele două întâlnindu-se pentru prima dată în carieră.

Sportiva din SUA și-a egalat cea mai importantă performanță din carieră la un turneu de mare Șlam după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe japoneza Kurumi Nara (locul 82 WTA), în manşa secundă a competiţiei. Meciul a durat o oră şi 36 de minute de joc.

Potrivit hârtiei, șansele de victorie ale americancei în fața Simonei sunt infime, iar casele de pariuri au stabilit cote uriașe pentru acest meci. Astfel că o victorie a lui Halep este cotată cu 1,05 în timp ce o reușită a adversarei sale i-ar aduce celui care pariază pe aceasta de 11 ori suma pusă în joc. Mai mult, o victorie a americancei în trei seturi are cota de 19.00, în timp ce un succes al româncei în maximum de seturi este cotat cu 5.00.

Partida se va juca pe arena principală din New York - Arthur Ashe în sesiunea de seară și va începe cel mai devreme la ora 02.00. Meciul va fi transmis în România de Eurosport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE