Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Verificări simulate ale Corpului de control al lui Cioloș la MTS

Postat la: 07.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Imediat dupa declansarea scandalului echipamentelor contrafacute purtate de sportivii romani la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, premierul Dacian Ciolos a trimis Corpul de control la Ministerul Tineretului si Sportului.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, oamenii lui Ciolos au solicitat conducerii MTS, dar nu si ministrul Elisabeta Lipa pentru ca acesta era cu toata familia la Rio, situatia finantarilor efectuate de MTS din 2001 si pana in prezent catre catre toate federatiile sportive. In aparenta totul pare in regula, numai ca situatia finantarilor facute de MTS catre federatiile sportive nu clarifica problema de fond a banilor dati, in special pentru pregatirea sportivilor in vederea participarii la Jocurile Olimpice de vara la Rio.

De ce? Pentru ca echipa de control a lui Dacian Ciolos a omis sa solicite conducerii MTS planurile de pregatire sportiva, atentia aprobate de MTS, ale federatiilor sportive care au avut reprezentanti la Jocurile Olimpice de vara. Numai in baza planurilor de pregatire sportiva aprobate, MTS putea acorda finantare catre federatiile respective. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, sunt mai multe federatii sportive care au primit finantare de la MTS pentru participarea la Rio, dar care nici pana azi nu au prezentat spre avizare planurile de pregatire sportiva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE