Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Pițurcă e în RĂZBOI cu Al-Ittihad: "Nici acum nu am primit banii. M-am adresat la TAS"

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: onlinesport.ro

Victor Pițurcă a dezvăluit la Dolce Sport de ce a plecat de la Al-Ittihad. Fostul antrenor i-a acuzat pe saudiți de amatorism și a spus că nu a fost remunerat de conducerea clubului Al-Ittihad.

"Motivul adevărat a fost că nu i-a plăcut, nu i-a convenit cuiva de mine. Eram în relații foarte bune cu președintele, cu suporterii. Acolo conduce însă fratele președintelui și probabil el a vrut să ne despărțim și am luat și eu această decizie după o lună de vacanță. Eu nu știam care e situația mea. Am ajuns la discuția finală și nu am mai vrut nici eu să rămân, s-a schimbat programul, nu au fost aduși jucătorii pe care i-am vrut eu. Ăsta a fost și motivul principal.

Eu am luat frâiele în mână privind absolut tot acolo. Nu s-a vrut profesionist. Ne-am despărțit, a fost în regulă, nu a fost nici cea mai mică problemă.

Cu banii a fost o problemă, nu îmi primisem drepturile salariale. Nici acum nu i-am primit, m-am adresat la TAS. Când TAS-ul a anunțat clubul, am primit o parte din bani, dar nici acum pe toți. Este o sumă importantă, sunt banii până la finalul contractului. Nu au fost bani foarte mulți, a fost un staff numeros, toți banii trebuia să fie împărțiți. Staff-ul a fost plătit de mine", a spus Pițurcă pentru sursa citată.

Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu Federația Română de Fotbal în octombrie 2014 pentru a prelua gruparea Al Ittihad, echipă de care s-a despărțit în iulie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE