Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zidane este cel mai prost plătit antrenor de la Real Madrid, din ultimii ani

Postat la: 06.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul an trenorul al grupării Real Madrid, Zinadine Zidane, va fi remunerat cu un salariu de 2,5 milioane euro pe sezon. Acesta va fi cel mai mic primit de un antrenor al echipei de fotbal spaniole, în ultimii ani, scrie agerpres.ro, citând presa iberică.

Predecesorul lui Zidane, spaniolul Rafa Benitez, avea un salariu de 5 milioane euro pe an. Mai mult, antrenorul din sezonul trecut al "galacticilor", italianul Carlo Ancelotti, a primit 13,5 milioane euro pe an, în perioada petrecută pe "Santiago Bernabeu".

Cel mai bine plătit tehnician al madrilenilor a fost, însă, portughezul Jose Mourinho, care a primit 15 milioane euro pe an. În perioada în care era jucător la Real Madrid, Zidane încasa 6 milioane euro pe sezon, plus bonusuri. De altfel, majoritatea fotbaliștilor de la prima echipă a lui Real Madrid au în prezent salarii mai mari decât cel al noului lor antrenor. Zidane a fost promovat de la echipa a doua a grupării madrilène.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE