Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce este o idee buna sa ai un site pe Wordpress?

Postat la: 17.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre intrebarile pe care cei care vor sa isi faca site le pun este de ce ar trebui sa aleaga Wordpress? Vechiul site nu este suficient de bun? Daca si tu iti pui astfel de intrebari, atunci ai ajuns unde trebuie pentru ca iti explicam cele mai importante motive pentru care ar trebui sa folosesti WordPress.

Wordpress este gratuit

Primul si cel mai important motiv pentru care sa alegi Wordpress este faptul ca il poti folosi gratuit. Astfel il poti descarca si instala, dar si modifica pentru a fi potrivit nevoilor tale. Poti utiliza aceasta platforma pentru a construi orice tip de site.

Este usor de personalizat cu ajutorul plugin-urilor

Foarte multi dintre utilizatorii de Wordpress nu sunt nici designeri si nici programatori si cei mai multi incep sa foloseasca platforma fara sa aiba cunostinte aprofundate despre ce inseamna de fapt proiectarea unui site. Pentru cei care nu stiu web design, Wordpress este solutia optima pentru ca ai la dispozitie foarte multe sabloane de site-uri gratuite pe care le poti folosi. De asemenea, pentru a nu intampina mari probleme, cele mai multe astfel de teme vin si cu continut DEMO.

Temele de Wordpress sunt foarte usor de personalizat pentru ca multe dintre ele au propriul panou de optiuni si iti permit sa schimbi culorile, sa incarci logo-ul si sa schimbi fundalul, sa creezi meniuri superbe si sa personalizezi meniurile in functie de nevoile tale.

De asemenea, cu Worpress vei putea adauga noi functionalitati pe site-ul tau si poti folosi plugin-uri pentru aproape orice. Unele plugin-uri sunt free, altele nu, iar tu va trebui sa le alegi pe cele mai sigure dintre ele, cautand informatie si citind parerile utilizatorilor.

Wordpress este foarte bun pentru SEO

Un alt aspect foarte important este faptul ca Wordpress este foarte bun pentru SEO deoarece are un cod de baza de foarte buna calitate si produce inclusiv marcaje semantice. Astfel, Google si alte motoare de cautare prefera Wordpress pentru ca il inteleg. Acesta este motivul pentru care foarte multe site-uri dezvoltate pe Wordpress au tendinta de a se clasa mai bine comparativ cu altele. Prin designul sau, Wordpress este foarte bun pentru optimizare SEO deoarece poti optimiza foarte mult site-ul.

Poti gestiona cu usurinta un site Wordpress

Wordpress este o platforma usor de utilizat pentru a gestiona actualizarile de incorporat. Acest lucru iti permite sa actualizezi plugin-urile si temele din tabloul de bord al administratorului Wordpress. De asemenea, vei fi notificat atunci cand exista o versiune noua disponibila astfel incat sa poti actualiza site-ul dand pur si simplu click pe buton. Pentru a proteja datele de accidente sau de piraterie poti sa folosesti plugin-uri care sa impiedice accesul si de asemenea poti face backup-uri care sa te ajute sa iti recuperezi site-ul atunci cand, din motive variate, dispare. Poti sa iti gestionezi site-ul din mers de pe aplicatii mobile si poti face modificari in timp real foarte usor. Totusi, daca nu reusesti sa gestionezi site-ul pe Wordpress, exista agentii de web design care te pot ajuta sa intelegi mai bine optiunile oferite de aceasta platforma.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE