Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mutu, acuzat că a vrut să omoare un tânăr: A făcut cum văzuse el în filmele cu mafioți

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conflictul dintre Adrian Mutu, jucătorul de la Pune City din India și Adrian Marțian, fostul patron de la UTA Arad și partener de afaceri al "Briliantului" continuă. Marțian i-a adus acuze deosebit de grave fostului căpitan al naționale, spunând că Mutu a vrut să omoare un tânăr.

"Într-o zi, m-am pomenit în curte la mine cu Adi, care avea în portbagaj un băiat legat de mâini şi de picioare, cu scoci pe gură. Am rămas şocat! Îl vizitase un amic din Bucureşti, care venise şi cu prietena. Şoferul celor doi era un copil din Bistrița. Au băut oamenii cât au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a târât la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă. Cum mai văzuse el pe la alţii sau prin filme! Mafiot! Vă spun lucruri concrete, nu bazaconii", a spus Marțian, citat de gsp.ro.

"Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lângă ea. Îl încurajează în chestiile astea! Fata cu care s-a distrat ce să mai facă?! Pe urmă i-a fost probabil frică să zică ceva, la fel ca şi băiatului sechestrat".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE