Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anghel Iordănescu, înaintea tragerii la sorți pentru grupele Campionatului European de fotbal 2016: "Nu cred că voi fi norocos la tragerea la sorți"

Postat la: 11.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Surprinzător, dar selecționer Anghel Iordănescu a plecat pesimist la Paris,a colo unde sâmbătă va avea loc tragerea la sorți a Campionatului European de fotbal din 2016.

"Când am plecat de acasă, băieții mi-au spus că voi fi norocos. Eu nu cred asta, cred că va fi o tragere grea. Adversarii îi cunoaște toată lumea. Făcând parte din urna a treia, ne va fi foarte greu. E pentru prima dată când nu fac pronosticuri, nu mă gândesc la adversari, nu mă gândesc la cine sau cu cine ar fi mai convenabil să cădem", a declarat Iordănescu pentru Digi Sport.

Tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de fotbal 2016 este programată sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 19:00, la Palais des Congrès din Paris. Evenimentul va fi transmis în direct de Dolce Sport

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE