Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șarapova a declanșat un SCANDAL monstru în Rusia, după ce a anunțat că nu va participa la FED Cup

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a lăsat să se înțeleagă, marți, că nu va juca în primul tur al Fed Cup. Reprezentativa țării sale va întâlni Olanda la Moscova, pe 6 și 7 februarie. Drept răspuns, Federația Rusă de Tenis, o amenință că o va priva de Jocurile Olimpice de la Rio din această vară.

''Voi merge la Moscova, voi face parte din echipă, însă nu cred că voi juca'', a declarat nr. 5 mondial după înfrângerea suferită în sferturile de finală ale Openului Australiei în fața liderului mondial, Serena Williams, potrivit Agerpres.

Căpitanul echipei ruse, Anastasia Mîskina, a anunțat participarea Mariei Șarapova la primul tur de Fed Cup alături de Svetlana Kuznețova, Ekaterina Makarova și Anastasia Pavliucenkova. Șarapova a acuzat dureri persistente la un antebraț, care au obligat-o deja să declare forfait pentru turneul de la Brisbane de la începutul anului.

''Trebuie mai întâi de toate să-mi îngrijesc antebrațul. Consider că este un lucru foarte important'', a asigurat Șarapova, precizând că nu va mai juca probabil înainte de Indian Wells, în luna martie.

Președintele Federației ruse de tenis, Șamil Tarpișcev, nu a primit bine vestea.

''Dacă Șarapova vrea să participe la Jocuri (la Rio), ea trebuie să joace pentru Rusia în Fed Cup. Aceasta este regula și ea trebuie să joace împotriva Olandei sau în meciul următor de Fed Cup, dacă reușim să ne calificăm'', a declarat Tarpișcev pentru agenția R-Sport, potrivit Agerpres.

''Dacă nu joacă împotriva Olandei, iar noi vom pierde meciul, ea nu va participa la Jocurile Olimpice'', a amenințat el.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE