Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ASA Tg. Mureș - Astra Giurgiu 3-1, etapa a 15-a. Meci spectaculos în Ardeal

Postat la: 24.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ASA Tg. Mureș și Astra Giurgiu au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale etapei a 10-a a Ligii I.

În minutul 35, Jazvic a centrat pe jos, iar mingea l-a lovit în mână pe Junior Morais. Gazdele au primit lovitură de pedeapsă, transformată de Pablo Brandan. În prelungirile primei reprize, Mureșan a executat magistral o lovitură liberă, ducând scorul la 2-0. În minutul 83, Denis Alibec a primit un cartonaș galben pentru proteste, jucătorul Astrei a scuipat ostentativ în dreptul arbitrului și a fost eliminat.

În minutul 90+1, Budescu i-a centrat lui Daniel Florea, acesta a greșit preluarea, Velayos a încercat o deposedare din spate, dar a trimis mingea în propria poartă, iar scorul a devenit 2-1. La ultima fază a apartidei însă, Pedro Luis a stabilit scorul final, după o pasă a lui Hanca. După fluierul final, Șumudică i-a întins mâna centralului, care l-a eliminat pe antrenorul Astrei.

Cu acest succes, ASA se luptă pentru un loc de play-off. Vicecampioana ocupă locul 6, cu 22 de puncte, în timp ce Astra e lider, cu 30 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE