Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ASA Tg. Mureș se întoarce pe Trans-Sil. Stadionul a primit autorizație de la ISU

Postat la: 09.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clubul de fotbal ASA Târgu Mureş a anunţat, miercuri, că că stadionul Trans-Sil a primit autorizația de securitate în cazi de incendii. Astfel, meciul de pe teren propriu cu CSMS Iaşi, programată vineri, de la ora 22.30, în etapa a 22-a a Ligii I, se va disputa pe propria arenă.

"Clubul nostru a îndeplinit toate măsurile solicitate şi a obţinut autorizaţia de securitate la incendiu, partidele de pe teren propriu urmând să se desfăşoare pe Stadionul Trans-Sil din Tîrgu-Mureş", se arată într-un comunicat al grupării.

Pentru a obţine autorizaţia ISU, clubul ASA Tîrgu-Mureş a derulat ample lucrări de reamenajare la Stadionul Trans-Sil. În acest sens a fost redusă capacitatea stadionului pentru a asigura spaţiu suplimentar pentru spectatori, a fost construită o nouă cale de acces în Peluza Nord, au fost lărgite căile de acces în cadrul tribunelor, fiind executate şi alte lucrări.

Vicecampioana României a disputat două partide pe Cluj Arena, cu FC Viitorul (scor 2-2) şi cu Steaua (scor 1-1).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE