Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australian Open 2016. Simona Halep nu este afectată de eliminare:"Este doar un meci"

Postat la: 19.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Juătoarea română de tenis Simona Halep (locul 2 WTA) a vorbit pentru presa din Australia, despre eliminarea prematură de la primul turneu de Grand Slam al anului.

"A fost mai bună astăzi (nr: ). E puternică. Eu sunt în regulă, dar dezamăgită, bineînţeles. Dar este doar o zi, doar un meci. Mâine este o nouă zi. Trebui să privesc înainte şi să rămân motivată. Ştiţi, oricine poate pierde, orcine poate câştiga. Ştiu asta. Trebuie doar să o iau aşa cum este şi să privesc înainte. Cred că nu a fost ziua mea bună, dar îi dau credit ei deoarace a jucat bine cu adevărat. A evoluat fără teamă, a lovit fiecare minge şi a avut un ritm bun. Cred că am jucat prea scurt în primul set. Apoi m-a dominat pentru că a simţit foarte bine mine mingea", a declarat Halep, potrivit presei australiene.

Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) a ratat calificarea în turul secund la Australian Open 2016, după ce a fost învinsă în runda inaugurală de Shuai Zhang (locul 133 WTA), venită din calificări, cu scorul de 4-6, 3-6. Meciul a durat o oră și 19 minute.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE