Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce se întâmplă în continuare între Simona Halep şi Darren Cahill. Mesajul antrenorului de la Adidas

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep l-a avut alături la turneele nord americane pe australianul Darren Cahill, iar colaborarea dintre ei a fost una încununată de succes, românca ajungând să dispute o semifinală de Grand Slam şi două finale de turnee Premium.

Halep i-a mulţumit antrenorului de la Adidas de câte ori a avut ocazia şi a menţionat faptul că acesta a ajutat-o atât din punct de vedere sportiv cât şi mental şi a ajutat-o să își revină după decepțiile din sezonul european de vara aceasta.

"A fost extraordinar sa lucrez cu tine, şase săptămâni minunate. Mulţumesc ca l-ai suportat pe acest australian bătrân. A fost extraordinar sa lucrez cu tine. Ne vedem in Singapore (n.r. la Turneul Campioanelor), Simo", a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele de la US Open de italianca Flavia Pennetta (1-6, 3-6). În perioada 25 octombrie-1 noiembrie, la Singapore va avea loc Turneul Campioanelor, competitie la care Simona Halep a obţinut deja calificarea pentru a doua oară consecutiv. La ediţia din 2014, Halep a jucat finala, fiind învinsă de Serena, jucătoarea noastră va avea de aparat 890 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE