Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DEZASTRU pentru Astra Giurgiu. Liderul Ligii I riscă penalizarea. Comunicatul Federației Române de Fotbal

Postat la: 15.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul Astra Giurgiu cu o penalitate de 3.000 de lei şi i-a acordat grupării un termen de cinci zile pentru a-şi achita datoriile către o firmă de management sportiv. În caz contrar, liderul Ligii I va primi o penalizare și nu va mai avea dreptul să transfere jucători.

"Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 de lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al.1.a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management. Comisia a acordat termen în data de 11 noiembrie 2015, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management, conform Hotărârii nr. 196/CL/30.07.2015, definitivă prin decizia nr.53/CR/20.08.2015 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se arată decizia comisiei, publicată pe site-ul FRF.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE