Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo s-a calificat în finala Cupei cu ajutorul divinității. Rednic: "Dumnezeu îți face echipa"

Postat la: 21.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Rednic a recunoscut că eliminarea stelistului Cristi Bourceanu a cântărit decisiv la calificarea dinamoviștilor în finala Cupei României.

"A fost un mare avantaj că Bourceanu a fost eliminat. Am gestionat foarte bine repriza a doua. Păcat că am primit gol repede apoi. Am avut probleme de dimineață, când am aflat că nici pe Anton, nici pe Bicfalvi nu am putut să-i folosesc. Dar cum se spune, Dumnezeu îți face echipa, Ekeng a jucat foarte bine, a marcat superb.

Filip a primit o lovitură în șold, sper să nu fie gravă.

Puljic își dorește să rămână la Dinamo, vom face toate eforturile să-l ținem. Am discutat cu domnul Negoiță, vom mai discuta. Trebuie să ne îndeplinim obiectivele, încă n-am câștigat Cupa.

Fac apel la domnul Burleanu, domnul Duru, să ne ajute ca să primim dreptul pentru Europa. Ați văzut ce atmosferă fac fanii noștri", a declarat Rednic la Dolce Sport.


Dinamo s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu Steaua, 2-2, pe Arena Națională, în manșa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE