Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo s-a despărțit de Vojnovici: "Suporterii dinamovişti vor rămâne mereu în sufletul meu"

Postat la: 17.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcdinamo.ro

Dinamo Bucureşti şi mijlocaşul croat Aljosa Vojnovici (30 de ani) )au ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului, a anunţat, joi, site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"M-am simţit foarte bine la Dinamo, dar în aceste momente trebuie să fiu alături de familia mea. Le mulţumesc conducătorilor clubului pentru înţelegere. Suporterii dinamovişti vor rămâne mereu în sufletul meu", a declarat Vojnovici pentru site-ul www.fcdinamo.ro.'

Vojnovici a fost transferat la Dinamo la începutul sezonului şi a jucat 19 meciuri în Liga I, trei în Cupa României şi două în Cupa Ligii, reuşind să înscrie un gol.
Dacă la începututu sezonului, Rdnic l-a pus căpitan pe Vojnovic, pe parcurs relația dintre cei doi s-a deteriorat. La finalul meciului cu Petrolul, 2-1, din etapa a 21-a a Ligii I, antrenorul l-a criticat pe croat, spunând că-I pune pe adversari pe contraatac, din cauza greșelilor sale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE