Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

Egal alb în derby-ul Ardealului. ASA Târgu Mureș și CFR Cluj nu au reușit să bage mingea în plasă/ VIDEO

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Meciul dintre singurele două echipe din Ardeal aflate în Liga I s-a terminat la egalitate, 0-0, după un meci în ASA Tg. Mureș și CFR Cluj au ratat umeroase ocazii. Cele două formații s-au anulat reciproc în etapa a 12-a, în prima partidă din campionat a lui Cristiano Bergodi, pe banca vicecampioanei. 

Gazdele au ratat prima ocazie a meciului în minutul 7 prin Dedov, care nu a reușit să trimită mingea în poartă. Următoarea ocazie i-a aparținut lui Gabi Mureşan cu un șut de la mare distanţă respins cu greu de Traian Marc. Oaspeţii au răspuns prin Beleck, care a nimerit bara.

În minutul 34, mureșenii au cerut penalty la intervenția lui Stăncioiu la Lopez, dar "centralul" Balaj a lăsat jocul să continue.

În repriza secundă jocul a devenit mult mai agresiv, iar arbitrul a acordat nu mai puțin de 8 cartonașe galbene, după care Golanski a fost eliminat cu un minut înainte de final, iar ASA a terminat în inferioritate numerică. Totuși, în prelungirile meciului, Mureşan l-a pus la grea încercare pe Marc, dar tot fără să bage mingea în plasă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE