Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016. Condițiile pentru ca Adrian Mutu și Ciprian Marica să fie selecționați pentru Campionatul European din Franța

Postat la: 22.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportbusiness.md

Naționala de fotbal a României va participa la Campionatul European din 2016, după ce a terminat pe locul doi Grupa F a cmpanieie de calificare. Selecționerul Anghel Iordănescu, împreună cu secunzii acestuia, monitorizează jucătorii care ar putea fi selecționați pentru turneul final din Franța.

Adrian Mutu și Ciprian Marica sunt doi dintre jucătorii care nu au mai prins lotul tricolorilor în ultimele meciuri, dar care ar putea fi prezenți la Euro 2016.

"Îl așteptăm pe Ciprian. Vine după o perioadă extrem de dificilă, a suferit două operații complicate. Îl așteptăm să revină, să-și găsească echipă. Este important pentru el să-și revină, să se pregătească și să atingă din noi forma care l-a consacrat.

Cât despre Mutu, el trebuie să joace în primul rând, să revina la forma pe care o știm cu toții și atunci cu siguranță ne vom îndrepta atenția către el. Nu este ușor", a spus Daniel Isăilă, unul dintre antrenorii secunzi a reprezentativei de fotbal a României, la ProSport Live.

O altă surpriză ar putea fi convocarea lui Ianis Hagi (17 ani), a cărui zi de naștere este chiar joii, 22 octombrie.

"Valoarea nu are vârstă. Atunci când joci constant bine, o arăţi meci de meci, cu siguranţă eşti în vederile echipei naţionale. Din punctul meu de vedere, în momentul de faţă, Ianis Hagi nu este în primii 23 de jucători din campionat", a mai spus Isăilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE