Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul vicepreședinte al FIFA Eugenio Figueredo s-a întors la închisoare, după ce a fost externat din spital

Postat la: 27.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Uruguayanul Eugenio Figueredo, fost președinte al Confederației sud-americane de fotbal (CONMEBOL) și vicepreședinte al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), a părăsit spitalul unde fusese internat vineri. Figueredo a revenit la închisoare, unde era deținut de joi, a anunțat, sâmbătă, avocatul său, potrivit agerpres.ro.

''A fost autorizat să iasă din spital și a revenit deja la închisoarea centrală din Montevideo'', a confirmat Karen Pintos.

Figueredo a acuzat ''dureri toracice'', iar vineri a fost internat în spital. Eugenio Figueredo s-a arătat dispus să colaboreze cu justiția în cazurile de corupție din Confederația Americii de Sud (CONMEBOL).

El este acuzat de fraudă și spălare de bani. Pentru o astfel de faptă, vinovatul riscă închisoare între doi și 15 ani. Având în vedere că Figueredo are 83 de ani și sănătatea sa este una fragilă, sud-americanul ar putea avea posibilitatea de a efectua pedeapsa la domiciliu, sub control judiciar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE