Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fotbaliștii de la Barcelona și Espanyol s-au luat la bătaie! Luis Suarez a fost capul răutăților

Postat la: 07.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atacantul Luis Suarez (FC Barcelona) a provocat un scandal pe tunelul spre vestiare, la finalul meciului cu Espanol scor 4-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei, informează site-ul rmcsport.com, citând raportul arbitrului.

"După meci, pe culoarul ce ducea la vestiare, Luis Suarez i-a aşteptat pe jucătorii de la Espanol, s-a îndreptat cătrei ei şi le-a spus: «V-am aşteptat, veniţi aici. Sunteţi nişte rebuturi». În urma acestor atacuri verbale a avut loc o încăierare între jucătorii celor două echipe. Personalul de securitate şi stafurile tehnice au încercat să intervină pentru a aplana conflictul", a scris arbitrul Juan Martinez în raport, conform site-ului rmcsport.com.

Conform Catalunya Radio, jucătorul Pape Diop de la Espanol i-ar fi spus lui Suarez în timpul meciului: "Vă voi rupe". Pape Diop a şi fost eliminat în minutul 75, după ce l-a insultat pe internaţionalul uruguayan.

FC Barcelona a acâștigat meciul disputat pe teren propriu cu echipa pregătită de Costel Gâlocă, Espanol Barcelona, miercuri, cu scorul de 4-1 în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi (13), (44), Pique (49) şi Neymar (88), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Caicedo (9).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE