Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FRF a fixat două amicale pentru tricolori în cantonamentul din Turcia. Iordănescu a mai convocat un jucător

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Naționala de fotbal a României, alcătuită din jucători care evoluează în campionatul intern, a început cantonametul din Turcia, acolo unde va fi cantonată până la data de 6 februarie. Staff-ul condus de Anghel Iordănescu a organizat o ședință de pregătire în complexul sportiv Maxx Royal din Belek încă din prima zi a cantonamentului, transmite frf.ro.

Vremea a fost mai mult decât blândă. Ultimul jucător convocat de selecționer este portarul Dragoș Balauru, de la FC Voluntari. De la ora 19:30, la 6 grade Celsius, fotbaliștii s-au antrenat timp de o oră. 

Tot luni seară s-au prezentat la lot și jucătorii legitimați la cluburile FC Viitorul, Dinamo București, CFR Cluj și Pandurii Târgu-Jiu. Urmează intrarea în ritmul programului propus de staff-ul echipei naționale și cel puțin două partide amicale, pe 30 ianuarie contra formației Torpedo Kutaisi (Georgia), iar pe 2 februarie împotriva echipei Zimbru Chișinău (Moldova).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE