Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Mulțescu acuză arbitrajul din meciul cu Dinamo: "E al cincilea meci din şase cu greşeli de arbitraj care influenţează jocul"

Postat la: 01.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul echipei FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu, s-a arătat nemuțumit de arbitrajul din meciul cu Dinamo, scor 1-3, în etapa a 19-a a Ligii I, apreciind că este al cincilea joc în care se întâmplă acest lucru.

"Ar fi trebuit să spun no comment şi să plec. E incredibil, e al cincilea meci din şase cu greşeli de arbitraj care influenţează jocul. Nu mai am ce să comentez, dar eu am anticipat. Gândiţi-vă, la 1-0, dacă noi egalam, poate tot câştigau tot ei, dar veneam peste ei. Din păcate arbitrajul merge într-o direcţie foarte ciudată şi îmi aduce aminte de lucruri trecute. Eu nu cred în coincidenţe, sunt problemele lor, care nu vor să le rezolve. Sunt mulţumit că jucătorii au respectat sarcinile de joc. Am avut trei sferturi din posesie, dar am ratat mult, am primit goluri uşoare, din copilării, lucruri greu de rezolvat. Dar eu sunt mulţumit de atitudinea lor, au jucat cum au putut, s-a văzut o diferenţă de calitate, noi nu am putut să contracarăm Dinmo este o echipă pragmatică, a speculat orice greşeală", a declarat Mulţescu, potrivit Mediafax.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE