Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Halep și Tecău formează cuplul perfect. Horia: Îmi place chimia pe care o am cu Simona

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tenismenul Horia Tecău a acordat un interviu agenției de presă Mediafax, în care a vorbit despre relația de joc cu Simona Halep. Cei doi fac pereche, în premieră, în proba de dublu mixt a ultimului turneu de Grand Slem al anului, US Open.

"Ea nu joacă foarte mult dublu, dar este o jucătoare foarte bună şi de fiecare dată cand îi dau vreun sfat să lovească mingea pe lung de linie sau sa facă vreo intercepţie, se descurcă foarte bine, numai că nejucând foarte mult dublu nu prea simte situaţiile de joc, însă cu cât o să joace mai des, cu cât o să jucăm mai mult împreună la dublu mixt, cu atât cred că putem fi o echipă puternică, pentru ca îmi place şi chimia pe care o am cu ea pe teren, dar şi modul în care joacă. Suntem prieteni, ne cunoaştem de când eram copii la şcoala sportivă din Constanţa şi acum că am ajuns la US Open şi chiar jucăm la dublu mixt împreună.

Este o experienţă frumoasă pentru noi şi mă bucur că reuşim să aducem mulţi spectatori la meciurile noastre. În mare parte datorită ei vin foarte mulţi români să ne susţină şi e un trend bun şi pozitiv pentru tenisul romanesc şi are foarte mult de a face cu Simona", a declarat Horia Tecău pentru sursa citată.

Perechea Simona Halep/Horia Tecău a învins, duminică, scor 6-2, 7-5, cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici (Germania/Serbia), cap de serie numărul 8, şi s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt de la US Open.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE