Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LeBron James a băgat o spectatoare în spital, după ce a căzut pe ea în timpul unui meci de baschet / VIDEO

Postat la: 18.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: espn.cl

Baschetbalistul LeBron James a fost implicat într-un accident în timpul meciului de baschet disputat de Cleveland Cavaliers, joi seară, cu Oklahoma City Thunder. Americanul a încercat să recupereze o minge și a căzut pe o spectatoare care stătea la marginea terenului, a anunţat presa de peste ocean.

Victima se numește  Ellie Day și este soţia jucătorului australian de golf Jason Day. Aceasta a primit imediat îngrijiri şi a fost transportată cu targa la spital. Ea a rămas peste noapte la spital, însă se află în afara oricărui pericol.

"Mi-a strâns mâna şi mi-a spus că este bine. Pentru mine sănătatea ei este foarte importantă. Mi s-a spus că acum este bine, eu doar încercam să recuperez mingea, îmi pare rău că s-a întâmplat aşa", a declarat LeBron James.

Ellie Day şi Jason Day asistă frecvent la meciului echipei Cleveland Cavaliers. Cei doi sunt căsătoriţi din 2009 şi au un băieţel de trei ani şi o fetiţă de o lună.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE