Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marius Șumudică tună și fulgeră: "Să nu ascundem gunoiul sub preş. Sunt probleme la club. Fotbalul fără bani nu se poate"

Postat la: 11.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marius Şumudică, antrenorul Astrei a ajuns la capătul răbdării din cauza problemelor financiare de la gruparea giurgiuveană. Liderul la zi al Ligii I nu și-a plătit jucătorii de mai multe luni și e nevoită să se antreneze la Chiajna, deoarece după ce la Giurgiu s-a tăiat alimentarea cu gaz.

"Eu spun mereu lucrurilor pe nume, spun ce se întâmplă. Situaţia clubului în momentul de faţă nu-mi oferă confortul de a mă bate cu şanse reale la câştigarea unui trofeu. Nu vreau să dezvolt, fiindcă fac parte din proiect, dar eu antrenez nişte eroi. Sunt probleme în cadrul clubului. Am acceptat să semnăm acele acte despre care au vorbit şi cei din conducerea clubului şi să amânăm primirea banilor pentru binele clubului şi al patronului, care se află unde se află. Dar fotbal fără bani nu se poate, iar în momentul de faţă, la Astra, sunt foarte multe probleme.

Nu vreau să-mi ascund semieşecurile din ultima perioadă în spatele acestor probleme. Este vina mea şi a echipei, pentru că nu am reuşit să ne capacităm după meciul cu Steaua, dar să nu ascundem gunoiul sub preş. Să fim corecţi, să fim obiectivi, fiindcă numai aşa vom creşte şi numai aşa vom face ca fotbalul să triumfe, să fie un sport adulat de oameni, să aducem oameni în tribune.

Nu permit nimănui în ţara asta să-şi bată joc de munca pe care eu am făcut-o în condiţiile în care am făcut-o. Este munca mea şi a jucătorilor şi trebuie respectată", a spus Șumudică, la Digi Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE