Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alexandru Dedu ia atitudine după ce România nu va organiza turneul preolimpic de handbal feminin

Postat la: 23.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, s-a arătat extreme de deranjat că României nu îi va fi încredințată organizarea turneului preolimpic din 2016.

"In momentul de fata n-am nicio hartie oficiala, nicio pozitie oficiala. Sunt zvonuri, de obicei sunt zvonuri adevarate, cam asta e tot ce pot sa spun legat de lucrul asta pana primim o hartie oficiala.

In mod normal, Olanda, Polonia si Romania trebuiau sa organizeze aceste turnee preolimpice. Din cunostintele mele si pe surse neoficiale am aflat ca Rusia, Danemarca si Franta o sa organizeze, deci in loc de locurile 2, 3, 4 vor organiza 5, 6, 7.

In momentul in care o sa primim o hartie oficiala care sa confirme acest lucru, speram sa nu se intample, dar daca o sa fie, Federatia Romana va lua o pozitie, civilizata, decenta, dar ferma prin care sa ne spunem parerea legata de acest lucru", a declarat Dedu pentru Dolce Sport.

Federaţia Internaţională de Handbal a decis să schimbe criteriile de atribuire a turneelor preolimpice. Dacă până în urmă cu 4 ani, ţările gazdă erau decise în urma locurilor 2-4 ocupate la Campionatul Mondial din anul preolimpic, s-a hotărât ca aceste turnee să fie acordate pe alt fel de considerente.

Componenţa turneelor preolimpice este următoarea:
Turneul 1: Olanda, Franţa, Japonia, Tunisia;
Turneul 2: România, Danemarca, Uruguay, Muntenegru;
Turneul 3: Polonia, Rusia, Suedia, Mexic.

Turneele preolimpice sunt programate în perioada 18-20 martie 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE