Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu îl trimite pe Ciprian Marica la Steaua: "E o variantă foarte bună pentru el"

Postat la: 07.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Experimentatul antrenor român Mircea Lucescu a vorbit despre intenția Stelei de a-l transfera pe atacantul Ciprian Marica. 

"Singurul lucru important pentru el este sa revina sa joace si sa faca parte din echipa nationala la turneul final.

Steaua e o varianta foarte buna pentru el. Putea sa fie si Dinamo. In orice caz, nu cred ca s-ar gandi sa joace undeva in provincie. Aceste doua echipe ar fi foarte bune pentru el.

Ar trebui sa fie mult mai atent in ceea ce priveste accidentarile la care este permanent supus. Sa stie sa se protejeze mai bine, sa se pregateasca pentru a face fata. Dar nu cred ca in campionatul Romaniei este la fel de greu ca in Turcia, unde e un joc de foarte mare vitalitate, angajament , agresiv, puternic fizic, multe faulturi", a declarat Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Miercuri seară Gigi Becali a anunțat că s-a înețeles cu Marica, pentru un transfer. Finanțatorul Stelei a revenit însă, joi, spunând că internaționalul român vrea să de-a curs unei oferte de la o echipă din vestul Europei.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE