Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu: "Pentru mine a existat, există și va exista o singură prioritate: Șahtior"

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul român Mircea Lucescu (70 de ani) nu concepe să plece în această iarnă de la Șahtior Donețk. Contractul tehnicianului, cu formația ucraineană se încheie la finalul acestui sezon.

"Vreau să fiu foarte clar. Nu am discutat cu nimeni. Am un contract cu Șahtior, care expiră în luna mai, iar apoi voi decide ce voi face. Pentru mine a existat, există și va exista o singură prioritate: Șahtior. Am petrecut momente foarte bune aici și nu vreau să le uit", a declarat Lucescu, potrivit agerpres.ro.

Șahtior se află în acest moment pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Dinamo Kiev, urmând să întâlnească echipa germană Schalke 04 în șaisprezecimile de finală ale competiției Europa League. Șahtior este calificată totodată în sferturile de finală ale Cupei Ucrainei.

Clubul turc de fotbal Trabzonspor a anunţat, sâmbătă, că îşi doreşte ca Mircea Lucescu să fie noul antrenor, după ce îi va expira contractul cu Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu antrenează echipa Şahtior Doneţk din 2004 şi are un palmares de opt ori titlul de campion naţional, cinci Cupe ale Ucrainei şi şapte Supercupe. Tehnicianul român a pregătit în Turcia formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE