Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












În Arabia Saudită e ca în România. Victor Pițurcă s-a întors la Al ittihad, după ce fusese concediat în urmă cu 6 luni

Postat la: 09.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Pițurcă (59 de ani) revine la echipa saudită Al Ittihad, la 6 luni distanță după ce fusese demis. Fostul selecționer a semnat cu All Ittihad un un contract valabil un an și jumătate.

În această perioada, Piți va fi remunerate cu peste 3 milioane de euro, scrie ziare.com. Acestei sume i se adaugă un milion de euro, bani pe care îi mai avea de primit din precedenta sa aventură pe banca arabilor.

Fostul selecționer a condiționat însă revenirea sa la echipă de demiterea președintelui Hamed Al Balawi, cel care l-a dat afară în urmă cu 6 luni și care s-a împotrivit acum vehement pentru venirea sa.

Pițurcă a mai pregătit Al Ittihad în perioada octombrie 2014 - iulie 2015. Atunci, el a fost ănlocuit cu Ladislau Boloni după ce a terminat sezonul trecut pe locul 4. Cu Boloni pe bancă, Al Ittihad a ajuns pe locul 3 în clasament după 9 etape, la 7 puncte în spatele liderului Al Hilal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE