Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nadia Comăneci o susține pe Gabriela Szabo la președinția COSR

Postat la: 21.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marea campioană Nadia Comăneci a declarat, recent, pentru Agerpres, că o susține pe Gabriela Szabo la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

''O cunosc pe Gabi de ani de zile, o respect pentru performanța ei, pentru ce a făcut și face pentru sport în continuare, pentru tenacitatea ei, a fost și la minister, a arătat că știe ce are de făcut'', a spus fosta mare gimnastă. Nadia Comăneci a vorbit și despre celălalt candidat la șefia COSR, Mihai Covaliu: ''Pe Covaliu îl cunosc mai puțin, m-am întâlnit cu el la nunta Andreei Răducan, și el este un mare sportiv, îl respect și pe el și-i doresc și lui mult succes. Dacă o cunosc pe Gabi mai bine, nu înseamnă că meritele lui sunt mai puține''.

''Eu nu mă implic în aceste alegeri, eu sunt ambasadoare a sportului. Sunt în momentul acesta în mașină cu Ilie Năstase, mergem la un eveniment. Noi nu ne implicăm, noi nu votăm. Vom vedea cine va fi ales, iar cel care va ieși la vot va avea din partea noastră același respect, dar noi femeile trebuie să ne susținem între noi'', a comentat Nadia. Nadia Comăneci transmisese un mesaj de susținere Gabrielei Szabo, pe Facebook, imediat după ce campioana olimpică la atletism de la Sydney își anunțase candidatura.

''Succes, dragă Gabi Szabo la candidatura pentru COSR! I congratulate your hard work and dedication'' (Felicit munca depusă și dedicația), a scris atunci fosta mare campioană de gimnastică în rețeaua de socializare.

Gabriela Szabo și fostul campion olimpic la sabie Mihai Covaliu sunt cei doi candidați la președinția COSR după demisia lui Alin Petrache. Adunarea Generală extraordinară de alegeri a COSR este programată pe 15 noiembrie, la ora 11,00, când vor fi desemnați prin vot și doi vicepreședinți, precum și ceilalți membri ai Comitetului Executiv al COSR, care cuprinde 20 de membri cu drept de vot.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE