Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Cristian Gațu, după trecerea în neființă a lui Gheorghe Gruia: "De aseară plâng continuu"

Postat la: 10.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: puterea.ro

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, s-a arătat șocat de vestea dispariție fostului handbalist Gheorghe Gruia.

"De aseară plâng continuu. Nu pot spune decât atât: a murit el mai mare handbalist al României şi al lumii. Din păcate a murit singur, departe de casă, în Mexic", a declarat Gaţu, pentru Mediafax.

Considerat cel mai bun handbalist român din istorie, Gheorghe Gruia, a murit, miercuri, în Mexic, la vârsta de 75 de ani, în urma unui infarct miocardic.
Gheorghe Gruia a cucerit două titluri mondiale, în 1964 şi 1970, cu naţionala României, dar şi medalia de bronz mondială, în 1967, şi opt titluri naţionale cu Steaua Bucureşti, cu care a câştigat şi Cupa Campionilor Europeani, în 1968. De asemenea, Gruia a fost golgeterul Jocurilor Olimpice din 1972, cu 37 de goluri, turneu la care România a cucerit medalia de bronz.

Federația Română de Handbal va retrage definitiv tricoul cu numărul 10 din echipa națională, în luna ianuarie, în cadrul unei ceremonii speciale la meciul România - Finlanda de la Baia Mare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE