Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția presei internaționale, după România - Finlanda 1-1, în preliminariile EURO 2016

Postat la: 09.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: infoziare.ro

Presa finlandeză a criticat decizia arbitrului de a nu acorda penalty pentru scandinavi, la o fază petrecută în minutul 70.

"'Bufnițele' ar fi avut nevoie de o victorie pentru a păstra șanse de calificare. Finlanda a trecut în avantaj în minutu 67 datorită lui Joel Pohjanpalo. Restul meciului a decurs așa cum s-a întâmplat de atâtea ori în istoria fotbalului finlandez. Dezamăgirea a fost completată de faptul că arbitrul nu a fluierat un penalty clar la scorul de 1-0", a notat publicația Verko-Karjaineen.

De victoria Finlandei puteau profita ungurii. Maghiarii de la Nemzeti Sport au evidențiat jocul bun al României din prima repriză.

"România a început meciul cu o șansă a lui Keșeru. În primul sfert de oră, Finlanda a ținut piept României. Chiar dacă românii au avut mai mult posesia, încercările lor au fost sortite eșecului, fie din cauza lipsei de concentrare, fie din cauza lui Hradecký (nr portarul Finlandei), care și-a salvat de câteva ori echipa.

Repriza a doua a fost un coșmar pentru gazde. Au continuat să irosească ocazii mari. Ce nu a intrat de o parte, a intrat la poartă cealaltă. Poate la primul atac decent, Finlanda a încheiat cu gol. În rest, atacurile românilor în fața Finlandei au fost mai degrabă neîndemânatice, dar în ultimul minut au găsit un gol care le-a salvat un punct și le menține vii speranțele de calificare", a scris Nemzeti Sport.

Nu în ultimul rând, site-ul oficial UEFA a scris despre reușita din prelungirile meciului România - Finlanda.

"Golul târziu al lui Ovidiu Hoban a încheiat o lungă perioadă stearpă a României și i-a garantat locul la baraj în Grupa F, în timp ce speranțele Finlandei pentru Euro 2016 s-au spulberat", a notat siteul oficial UEFA.

Naționala de fotbal a României a remizat, scor 1-1, în compania reprezentativei similare a Finlandei, joi seara, într-un meci care a avut loc pe Național Arena, în etapa a 9-a a Grupei F, din preliminariile Campionatului European din 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE