Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacții după calificarea României în semifinalele CM de handbal feminin: "A fost un meci interzis cardiacilor, o tensiune enormă"

Postat la: 17.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: swe2016.ehf-euro.com

Naționala feminină de handbal a României a obținut calificarea în semifinalele Campionatului Mondial, miercuri seara, după ce a învins-o pe reprezentativa țării gazdă, Danemarca, scor 31-30.

Tricolorele au reușit una dintre cele mai mari performanțe, în ciuda celor trei înfrângeri din grupele competiției.

"Cristina Neagu a facut un meci cum rar am vazut, este extraordinara. Cred ca va deveni si jucatoarea turneului, n-am mai vazut alta jucatoare sa fie atat de decisiva. Si Aurelia Bradeanu a jucat extrem de sigur, si nu numai in acest meci, pe toata duratat turneului. Chiar daca nu iese in evidenta cu executii ca ale Cristinei Neagu, este la fel de importanta", a spus Vărzaru la Dolce Sport.

"Toate au fost fantastice, au strans randurile si au reusit pur si simplu sa se ridice", a spus și Narcisa Lecușanu la Dolce Sport.

"A fost un meci extraordinar, un meci mai bun chiar decat cel impotriva Braziliei. A fost un meci interzis cardiacilor, o tensiune enorma. Cristina Neagu a facut un meci monstruos, iar ratare acelui 7 metri este ultimul lucru pe care poti sa i-l reprosezi", a spus și Radu Voina.

În semifinale, România va întâlni reprezentativa Norvegiei, vineri, 18 decembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE